KÖSZÖNTELEK AZ OLDALAMON, KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL.

2010. augusztus 12., csütörtök

Vendegsegben

voltunk Kedden a Vasadi hazasparnal. Nagyon finom volt a vacsora, tanultam egy uj etelt Judittol, es olyan finomsagokat keszitett deszertnek, olyan sokat ettem, hogy eleg volt utana felalni. Megmutatom a fenykepen, de a receptet tole kerjetek. http://jadekonyha.blogspot.com/2010/08/ceklasalata.html
Innen is nagyon koszonjuk, hogy vendegul hivatatok minket es, hogy nagyon jol ereztuk nalatok magunkat.

2 megjegyzés:

  1. Á, milyen csodák! Bizony, irigyellek!:)

    Piroska, annyira szégyellem, és ne haragudj, hogy így alakultak a dolgok, hogy végül nem tudtam (ilyen vagy olyan okok miatt) elküldeni a megérdemelt díjat. De semmit sem utálok jobban, mint amikor valaki nem tartja be, amit mond, ígér, úgyhogy mindenképpen leróvom a "tartozást", amit önként ajánlottm fel.
    Addigis kívánok Nektek könnyű szolgálatot a messzi távolban, szép és bajmentes heteket, hónapokat! Lehet tudni, hoyg mennyi időre mentetek ki, vagy végleges a meghívásotok?

    VálaszTörlés
  2. szia Edith. Ne busulj, ami kesik nem mulik. Annyi lesz a valtozas, hogy ide el kell hozzad :) A meghivas vegleges, az idot, hogy mennyi lesz itt, azt pedig Isten szabja meg. Ha majd ugy vezet, hogy menni kell, innen is megyunk.

    VálaszTörlés