Evodia, szerintem a liszt, amiből Piroska készíti, az az otthoni kenyérlisztnek felel meg, Mo.-n a BL-80, otthon pedig azt hiszem 000 jelzésű. Ez a sikértartalmában tér el a többi liszttől. Volt egy kenyérsütőgépem, annál jártam úgy, mint te, folyton beesett a teteje, vissza is vittem, azóta nem próbálkoztam újjal, de kenyérsütéssel sem. Piroska most meghozta a kedvem hozzá! :)
Az Judith semmi, hogy hogy nez ki. A lenyeg, hogy nem edes mint az itteni kenyerek(mint a kalacs, csak izetlenebb), hanem finom hazi kenyer.Probald ki, megeri.
Nagyon szép! Mi az a ler?
VálaszTörlésNem a kenyérsütő gépben sütöttem,hanem a sütőben.
VálaszTörlésPiroska, az enyémnek mindig beesik egy kicsit a teteje. miért?
VálaszTörlésHirtelen sul? 230 fokon sutottem 50 percig a sutoben ezt. De a gepben sem esik be a teteje. Viszont az otthoni lisztbol nem probaltam csak itt.
VálaszTörlésGyonyoru ez a kenyer! Muszaj lesz kiprobalnom!
VálaszTörlésEvodia, szerintem a liszt, amiből Piroska készíti, az az otthoni kenyérlisztnek felel meg, Mo.-n a BL-80, otthon pedig azt hiszem 000 jelzésű. Ez a sikértartalmában tér el a többi liszttől.
VálaszTörlésVolt egy kenyérsütőgépem, annál jártam úgy, mint te, folyton beesett a teteje, vissza is vittem, azóta nem próbálkoztam újjal, de kenyérsütéssel sem. Piroska most meghozta a kedvem hozzá! :)
Az Judith semmi, hogy hogy nez ki. A lenyeg, hogy nem edes mint az itteni kenyerek(mint a kalacs, csak izetlenebb), hanem finom hazi kenyer.Probald ki, megeri.
VálaszTörlésna, kenyérsütőben esik nekem is folyton be a teteje! nullás liszttel sütöttem. a sütőben jól néz ki:)
VálaszTörlés