KÖSZÖNTELEK AZ OLDALAMON, KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL.

2010. szeptember 7., kedd

Ez is kenyér


Ugyanaz a recept csak most 2 adagot dagasztottam és lerben sütöttem. Olyen puha és finom, hogy még melegen megvágtam, nem bírtam kivárni míg kihűl.

8 megjegyzés:

  1. Nem a kenyérsütő gépben sütöttem,hanem a sütőben.

    VálaszTörlés
  2. Piroska, az enyémnek mindig beesik egy kicsit a teteje. miért?

    VálaszTörlés
  3. Hirtelen sul? 230 fokon sutottem 50 percig a sutoben ezt. De a gepben sem esik be a teteje. Viszont az otthoni lisztbol nem probaltam csak itt.

    VálaszTörlés
  4. Gyonyoru ez a kenyer! Muszaj lesz kiprobalnom!

    VálaszTörlés
  5. Evodia, szerintem a liszt, amiből Piroska készíti, az az otthoni kenyérlisztnek felel meg, Mo.-n a BL-80, otthon pedig azt hiszem 000 jelzésű. Ez a sikértartalmában tér el a többi liszttől.
    Volt egy kenyérsütőgépem, annál jártam úgy, mint te, folyton beesett a teteje, vissza is vittem, azóta nem próbálkoztam újjal, de kenyérsütéssel sem. Piroska most meghozta a kedvem hozzá! :)

    VálaszTörlés
  6. Az Judith semmi, hogy hogy nez ki. A lenyeg, hogy nem edes mint az itteni kenyerek(mint a kalacs, csak izetlenebb), hanem finom hazi kenyer.Probald ki, megeri.

    VálaszTörlés
  7. na, kenyérsütőben esik nekem is folyton be a teteje! nullás liszttel sütöttem. a sütőben jól néz ki:)

    VálaszTörlés