Piros-konyha
KÖSZÖNTELEK AZ OLDALAMON, KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL.
2011. március 24., csütörtök
Mézes, citromos brios
A
Limara
receptje szerint készítettem, annyi különbséggel, hogy mivel a mi lisztünk itt egészen másképp dolgozik mint az otthoni, nekem 300 ml. tej kellett és egy citrom héját reszeltem le azzal ízesítettem. Nagyon finom!
1 megjegyzés:
Johanna
2011. március 25. 6:33
Igen, nagyon finom, ettem belole:)
Koszi Piroska!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Igen, nagyon finom, ettem belole:)
VálaszTörlésKoszi Piroska!