KÖSZÖNTELEK AZ OLDALAMON, KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL.

2012. november 21., szerda

Hagymas csirkemaj.



Egy jo nagy hagymat aprora vagtam es keves olajon megpiritottam. Hozza adtam egy egy negyed piros es sarga paprikat( azert negyed, mert nagyok voltak), azt is apro kockakra vagva, majd mikor az is megpuhult akkor tettem bele egy doboz felszeletelt csirkemajat . Puhara paroltam. Mikor a le amit a maj engedett elfott, csak akkor adtam hozza pici vizet. Mikor kesz volt soztam, borsoztam es keves delikatot is tettem bele.
Krumpli purevel es sult kelbimboval ettuk.
A kelbimbot kette vagtam, tepsibe tettem, soztam, borsoztam, keves oliva olajat toltottem ra. Jol ossze raztam, majd sules kozben is meg ketszer megkavartam. 425 fokon F. sutottem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése